Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ



25-11-2009
Συνάδελφοι- σσες

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 στην 17η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ διαπράχθηκε για ακόμη μία φορά από την πλευρά της ΔΑΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Και αυτή τη φορά όχι εναντίον μόνο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Μετά την πρόταση της παράταξής μας να δοθούν από την πλευρά του Συνδικάτου 75 € ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ Super-market και 20 € ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για τα παιδιά, η παράταξη της ΔΑΚΕ, η ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΟΔΗΓΩΝ» και ο ΚΑΣΙΜΕΡΗΣ, κατέθεσαν πρόταση ΜΟΜΦΗΣ στο ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ με αποτέλεσμα να καταψηφιστεί η πρόταση της παράταξής μας.

Η άρνησή τους να δοθούν σε εσάς τα 95 € σε συνάρτηση με την επιδίωξή τους την συγκεκριμένη στιγμή να καταλάβουν τις θέσεις του Προεδρείου του Συνδικάτου θα πρέπει να σας βάλουν σε υποψίες για το πόσο μεγάλες είναι οι οικονομικές τους ανάγκες και με ποιο τρόπο έχουν σκοπό να διαχειριστούν τα χρήματά σας.

Για ακόμη μία φορά, σας ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ για τις καρέκλες τους , για να αποκτήσουν ρόλο τον οποίο έχουν χάσει εδώ και καιρό μιας και είναι εξαφανισμένοι από τους χώρους εργασίας.

Με αίσθημα ευθύνης ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ και με στόχο τα πραγματικά οικονομικά και καθημερινά προβλήματα του κλάδου μας , σας θέτουμε κάποια ερωτήματα και σας καλούμε να τα απαντήσετε στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.


1. Ποιοι θα διεκδικήσουν την πρόσληψη νέων συναδέλφων; Αυτοί που πεντέμισι χρόνια γκρεμίζουν καθημερινά την εταιρεία;

2. Ποιοι θα παλέψουν για τα καθημερινά σας προβλήματα; Αυτοί που μοναδικός τους στόχος είναι οι θέσεις στο Προεδρείο;

3. Ποιοι θα διαπραγματευτούν τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας; Ο Κομίνης; Ο Κασιμέρης; Ο Σουκαράς; ή μήπως ο Μίντζας;

4. Μήπως σχεδιάζουν πάλι εισιτήρια θεάτρου και σινεμά που είναι ο άγνωστο το αν χρησιμοποιούνται και που τόσο πολύ θόρυβο έχει προκαλέσει η διάθεση και η απόκτησή τους;

5. Τι κοινό μπορεί να συνδέει ΔΑΚΕ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟ – ΚΑΣΙΜΕΡΗ ; (Πολύ ύποπτη συνεργασία).

6. Και τέλος για ποιο λόγο δεν σας υπολόγισαν και σας αφαιρούν το δικαίωμα σε ένα ποσό της τάξης των 95 € από τον οικογενειακό σας προγραμματισμό;
Τα χρήματα είναι δικά σας και όπως καταφέραμε με το ΚΕΑ αυτή τη στιγμή να υπάρχουν 620.000,00 € στο ταμείο του λογαριασμού, έτσι ακριβώς προτείναμε να επιστρέψουμε ένα μεγάλο ποσό που δεν προέρχεται από πουθενά αλλού (δάνεια, χορηγίες τρίτων κ.λ.π) παρά μόνο από τις δικές σας εισφορές.


ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

11 σχόλια:

panagiotis anagnostopoulos είπε...

20 Νοέμβριος 2009 12:44 μμ
panagiotis anagnostopoulos είπε...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΕ Η ΠΑΣΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 75Ε ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ 20Ε ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ, ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ..... ΧΑΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ....
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ...

saridakis evaggelos είπε...

Σήμερα είχαμε πάρα πολύ σημαντικές εξελίξεις για όλους εμάς τους εργαζόμενους στην ΕΘΕΛ. Για όλα όσα συνέβησαν στο Δ.Σ του σωματείου μας έχω μερικές απορίες. Πρωτον κ.ΚΟΜΙΝΗ και οι υπόλοιποι της ΔΑΚΕ γιατι αρνείστε να δωσετε σε ολους εμας ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ? Τι σκέφτεστε αραγε να τα κανετε ? Πως είναι δυνατόν κ.ΚΟΜΙΝΗ να κανετε προταση μομφης εναντιον του προεδρειου και να εχετε στο πλευρο σας τους κ.κ ΣΟΥΚΑΡΑ –ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ οι οποιοι μεχρι πριν λιγες ημερες προσπαθουσαν μεσω αγωγης που ειχαν καταθεσει να σταματησουν την ομαλη λειτουργια του συνδικατου του οποιου κ.ΚΟΜΙΝΗ ησουν ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ? Σε τι αποβλεπει η προταση μομφης που κανατε? Τι εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας ? κ. ΣΟΥΚΑΡΑ-ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ πειτε μας τι πρωτοβουλίες εχετε παρει και τι προβληματα εχετε λύσει στη διάρκεια που οι συναδελφοι σας εστειλαν να τους εκπροσωπήσετε στο Δ.Σ. γιατι από λογια τους ειχατε χορτασει μεσα απο το εφημεριδακι σας προεκλογικα..κ.ΣΟΥΚΑΡΑ –ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ εσεις δεν εισαστε που ζητησατε μεσω αγωγης να κηρυχθούν οι εκλογες ΑΚΥΡΕΣ λεγοντας ότι ειχαν συμβει παρατυπίες και κατά συνεπεια είναι ακυρο και το προεδρειο ? Τι αλαξε ξαφνικα και θελετε θεσεις στο –παρανομο για εσας -προεδρειο?Εσεις δεν εισαστε που σε Δ.Σ που εγινε πριν από λιγες ημερες κατηγορουσατε τον ΚΟΜΙΝΗ και την ΔΑΚΕ ότι εκβιαζαν αυτους που ειχαν υπογραψει την αγωγη σας ώστε να παρουν πισω την υπογραφη τους τι άλλαξε ξαφνικα και κανετε προεδρειο με αυτους που κατηγορούσατε ?

Leonidas είπε...

Συναδελφοι εγω ενα πραγμα ξερω...επεσαν κατηγοριες και κουβεντες χωρις να ακουστουν και οι αλλοι.Το μονο που ακουστικε ηταν οτι ολοι εκαναν κομμα εναντιον του προεδριου και τελικα ολα γυρισαν εις βαρος μας...γιατι δεν βγαινουν και οι αλλοι να πουν γιατι ενηργησαν ετσι...ΝΔ και Σουκαρας χωρια οι αλλοι...χειροτερο και απο Μητσοτακη μου ακουγεται.Να βγουν να μιλησουν καθαρα ολοι...και κατι αλλο ειναι πολυ ευκολο να κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμια μας...καλο ειναι να βαζουμε την υπογραφη μας στα λεγομενα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΑΒΑΛΛΑΣ

koolnick είπε...

Συνάδελφοι -σσες
Σας εχουμε ενημερωση ότι η δημιουργία αυτού του blog έχει ως στόχο την άμεση επώνυμη επικοινωνία μεταξύ των εργαζόμενων.
Θέλοντας να κρατήσουμε το επίπεδο αυτού του μέσου ψηλά σας ενημερώνουμε ότι διάφορα ανώνυμα μηνύματα που το περιεχόμενο τους δεν θα έχει καμία σχέση με τους στόχους του blog άμεσα θα διαγράφονται.
Όπως επίσης το ίδιο θα συμβαίνει και με τα υβριστικά μηνύματα από όπου και αν προέρχονται.

Παναγιώτης είπε...

ρε παιδια εγω ακουσα να λενε οτι αυτα τα λεφτα θα τα δανειζοταν το συνδικατο.Μα ειναι δυνατον να δανειστει για να μας δωσει?? και μετα ποιος θα τα πληρωσει??? 150.000 ευρω ειναι μεγαλο νουμερο,μηπως αυτοι που αρνηθηκαν επραξαν σωστοτερα???Το λεω γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καιροι τωρα για υπερογκους δανεισμους,και χρεωκοπειες.Ας δουν τι πλεονασμα εχει το ταμειο του συνδικατου και ας το μοιρασουν στους εργαζομενους.Απλα και ωραια ρε παιδια ΟΧΙ και αλλα χρεη.

koolnick είπε...

Συνάδελφε Παναγιώτη ποτέ κανείς δεν μίλησε για δάνειο(μιας και τα σωματεία απαγορεύετε από το νόμο να παίρνουν δάνεια) απλός η αδυναμία του Κομινη και της παράταξης του να παραβρεθούν στης διαπραγματεύσεις με την εταιρία για την διεκδίκηση των δωροεπιταγων 75€ +20€ τους ανάγκασε, ώστε να βγουν και να καταθέσουν την πρόταση μομφής στο προεδρείο και να σπείρουν ένα κάρο ψέματα στον κόσμο. Αυτά που σου γράφω είναι γραμμένα και στα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου δια στόματος Κομινη και Σιορικη που ο τελευταίος απόρησε στην τοποθέτηση του «καλά όλα αυτά θα τα χρεωθεί η ΠΑΣΚΕ?».

Θέλω να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν τους ενδιαφέρει να προσφέρουν στους εργαζόμενους, το μεγάλο μέλημα τους ήταν το ποιος θα το χρεωθεί.
Το κακό της υπόθεσης όμως δεν είναι ότι κατατέθηκε πρόταση μομφής, αλλα ότι αυτή την δύσκολη στιγμή οι συνάδελφοι δεν θα πάρουν τα χρήματα και ότι έχουμε μπροστά μας διαπραγματεύσεις για την συλλογική σύμβαση και από ότι ξέρετε και γνωρίζετε δεν φημίζονται για την διαπραγματευτική τους ικανότητα.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι θα μπουν ασπίδα σε κάθε επικίνδυνο μυαλό που υποθάλπει το μέλλον της εργασίας μας.
9 Δεκεμβρίου πρέπει να είσαστε όλοι στη γενική συνέλευση ώστε να διαπιστώσετε την αλήθεια και το πόσο επικίνδυνη για τον κλάδο μας είναι κάποιοι.

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΑΝΕ ΧΕΡΙ ΣΤΑ 620 ΧΙΛ.ΤΙΣ ΑΡΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΦΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΗΘΗΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ Η΄ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΚΑΡΑ Η ΚΟΥΜΟΥΤΣΕ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΑΡΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ προεκλογικα..κ.ΣΟΥΚΑΡΑ –ΚΟΥΜΟΥΤΣΟ εσεις δεν εισαστε που ζητησατε μεσω αγωγης να κηρυχθούν οι εκλογες ΑΚΥΡΕΣ λεγοντας ότι ειχαν συμβει παρατυπίες και κατά συνεπεια είναι ακυρο και το προεδρειο ? Τι αλαξε ξαφνικα και θελετε θεσεις στο –παρανομο για εσας -προεδρειο?Εσεις δεν εισαστε που σε Δ.Σ που εγινε πριν από λιγες ημερες κατηγορουσατε τον ΚΟΜΙΝΗ και την ΔΑΚΕ ότι εκβιαζαν αυτους που ειχαν υπογραψει την αγωγη σας ώστε να παρουν πισω την υπογραφη τους τι άλλαξε ξαφνικα και κανετε προεδρειο με αυτους που κατηγορούσατε ?
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.....

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ Α/Σ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ < ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ> ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ < ΠΑΣΟΚ> ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΓΡΑΦΗΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΦΕΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΕΙΟ???????
ΠΕΤΡΟΣ.

anagnostopoulos panagiotis είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΕΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΏΣΕΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?