Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΣΚΕ ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ (905)

ΠΑΣΚΕ ΕΘΕΛ

Αθήνα, 09/07/2009
ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΑ

Τον τελευταίο καιρό ενημερωθήκαμε ότι σκοπός και στόχος του ΟΑΣΑ, είναι η επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 905 Φρεατίδα – Χατζηκυριάκειο.

Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων, που πάγια θέση μας είναι η ασφαλή διέλευση του λεωφορείου και η ασφάλεια του επιβατικού κοινού, είμαστε αναγκασμένοι να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί, οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επιβάτες της συγκεκριμένης γραμμής.

Πιθανόν οι πιέσεις που δέχεστε ως ΟΑΣΑ να έχουν αφετηρία ορισμένους κάτοικους της περιοχής ή κάποιους τοπικούς παράγοντες (πολιτικούς), που μέσα στην πλήρη άγνοια που έχουν για τη συγκοινωνία, μοναδικός τους στόχους είναι το κόψιμο της κορδέλας.

Είμαστε κάθετα απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους νοοτροπία, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των επιβατών μέσα σε ασφαλή και ανθρώπινα πλαίσια για τους εργαζόμενους.

Σας γνωστοποιούμε μερικά σημεία της προτεινόμενης διαδρομής για να σας αποδείξουμε το βαθμό δυσκολίας στην χωρίς μελέτη χάραξη της διαδρομής.

Ακτή Μουτσοπούλου
Το λεωφορείο διέρχεται συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα αναγκασμένος ο οδηγός να παραβιάζει τον κ.ο.κ κι επι μακρόν να πατά τη διπλή διαχωριστική λωρίδα.


Ακτή Θεμιστοκλέους
Από το ύψος της οδού Καρπάθου έως και τη Β Αθανασίου, θα βρίσκεται συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα μιας και, < το κράτος > των καταστημάτων της περιοχής έχει καταφέρει τη δεξιά λωρίδα να την μετατρέψει σε μόνιμο parking των πελατών τους, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να συναντάται με την άλλη λεωφορειακή γραμμή 904.


Καρπάθου και Θεμιστοκλέους
Χρειάζεται υπερύψωση του δρόμου διότι, το λεωφορείο θα προσκρούει στην άσφαλτο.


Ζαννή και Σαχτούρη
Χρειάζεται υπερύψωση του δρόμου διότι, το λεωφορείο θα προσκρούει στην άσφαλτο.


Κοτσιαδών έως Σκουλούδη
Το λεωφορείο κινείται συνεχώς στο αντίθετο ρεύμα.


Καρπάθου
Από το ύψος της οδού Μάνης έως και την Ακτή Θεμιστοκλέους, ασφαλτόστρωση τάπητα διότι, σε περίπτωση βρόχινων καιρικών συνθηκών αν το λεωφορείο βρεθεί στα βράχια της Πειραϊκής, θα είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα προαναφερθέντα προβλήματα, είναι τα σημαντικότερα και δεν αναφέρουμε τα μικρά, (παρκαρισμένα Ι.Χ, κολωνάκια, ύπαρξη super market καθώς και πολλά άλλα), διότι, χρειαζόμαστε ατελείωτες σελίδες να τα απαριθμήσουμε.

Θυμίζουμε ότι, η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή διεκόπη πριν 10 χρόνια, για τους λόγους που προαναφέραμε.

Σας καθιστούμε υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί σε εργαζόμενους, επιβάτες και λεωφορεία, από τη στιγμή έναρξης της λεωφορειακής γραμμής 905.

Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους απόφαση που θα κάνει επικίνδυνο το έργο των οδηγών και, δύσκολη την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: