Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Λ.Γ 830 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ


20-11-09
Συνάδελφοι-σσες

Άλλο ένα αίτημα χρόνων επιτέλους βρίσκει λύση υστερα από δικες σας υποδείξεις.
Συγκεκριμένα τροποποιείται η γραμμή 830 κάθε Κυριακή με κατεύθυνση προς Πειραιά.
Από την οδό Νέστου, αριστερά στη Μ. Αλεξάνδρου, αριστερά Ιερά Οδό, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, συνέχεια κανονικά.


Για μια ακόμη φορά έχω την ανάγκη να πω ότι συλλογικά θα επιτύχουμε πολλά, χρειάζεται να προσπαθεί ο ένας για τον άλλο και όχι να δυναμιτίζουμε τους εργαζόμενους με συνθήματα του τύπου (κλείστε της γραμμές, κλείστε τους λεωφορειόδρομους, κλείστε της γωνίες, τρακάρετε τα ΙΧ ,κλείστε την εταιρεία,) και μάλιστα να ζητούν και την συγκατάθεση της γενικής συνέλευσης για όλα αυτά.
Αυτή η εταιρεία είναι δική μας και μόνο όλοι μαζί θα την διαφυλάξουμε.
Πάμε όλοι μαζί!

3 σχόλια:

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΦ.ΓΡΑΜΜΗ 830 ΣΤΗΝ ΑΦ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ Ι.Χ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΩΝ Ι.Χ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ, ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 830 ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ..
ΠΑΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...
ΑΝΑΓΝΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ...

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ 830....ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΣΤΩ..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ