Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

905 O ΟΑΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΘΕΛ ΕΚΤΕΛΕΙ



12-11-2009
Συνάδελφοι-σσες για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε απέναντι στην παραλογια του συστήματος.
Έχουμε ένα οργανισμό (ΟΑΣΑ) να προγραμματίζει την δρομολόγηση της λεωφορειακής γραμμής 905 και μια εταιρία την ΕΘΕΛ να επιμένει στην εκτέλεση της. Γνωρίζουμε άπαντες πλέον της πόσες προσπάθειες έχουν γίνει από την πλευρά τους να υλοποιήσουν μια γραμμή χωρίς κανένα ίχνος ασφάλειας για το επιβατικό κοινό, τον οδηγό και το όχημα. Αυτό βέβαια που μας κάνει εντύπωση δεν είναι η επιμονή τους να το πράξουν αλλά το πόσο εύκολα κάνουν εκπτώσεις σε θέματα ασφαλείας!!!!! Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουμε να κάνουμε κάποια ερωτήματα και προς τον ΟΑΣΑ και προς την ΕΘΕΛ που χρήζουν απάντησης
1)Στο βωμό τίνος θυσιάζετε μέτρα ασφαλείας προς το επιβατικό κοινό?
2)Με ποιο δικαίωμα βάζετε σε κίνδυνο την περιουσία του ελληνικού λαού?
3)Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να παίζετε προσωπικά παιχνίδια στην πλάτη του οδηγού?
4)Κύριοι του ΟΑΣΑ ποιος σας είπε ότι μπορείτε να σχεδιάζετε υπέρ του ενός και κατά του συνόλου?
5)Ποιες οι συμφωνίες που έχετε με τους δημάρχους και τους τοπικούς παράγοντες?
6)Κύριοι της ΕΘΕΛ γνωρίζετε ότι στο λεκανοπέδιο της αττικής καθημερινά χάνονται χιλιάδες δρομολόγια από έλλειψη οδηγών και εσείς σχεδιάζετε γραμμές χωρίς καμία ουσία μιας και η περιοχή εξυπηρετείτε από άλλες τέσσερις παράλληλες? Πόσο θέλετε να απαξιώσετε την εταιρία ακόμα?
7)Πως γίνεται μια γραμμή που πριν 12 χρόνια κρίθηκε ακατάλληλη από εσάς σήμερα είναι απαραίτητη για τους πολίτες του Πειραιά?
8)Και τέλος έχετε έστω και μια μελέτη για την συγκεκριμένη γραμμή? Μελέτη που να μιλά για ασφάλεια ,επιβατικό κοινό ,διέλευση οχήματος.

Με λίγα λόγια….θα μας βρείτε αντιμέτωπους απέναντι σε κάθε σας συμφωνία που θα υποθαλφτεί το μέλλον της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: