Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΠΡΟΣ
• ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
• ΟΑΣΑ
• ΕΘΕΛ ΑΕ

24-11-2009
Συνάδελφοι- σσες

Καθημερινά πλέον βλέπουμε την αναλγησία των Διοικούντων της ΕΘΕΛ και του ΟΑΣΑ - που προσπαθώντας να κρατήσουν τις θέσεις τους - κρύβοντας την ανικανότητά τους να δρομολογήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες του λεκανοπεδίου, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.

Κανείς από αυτούς που είναι υπαίτιος για την κακή κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εταιρεία και που κρίθηκε από τον ελληνικό λαό πριν από δυόμιση μήνες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Κανείς δεν μπορεί, χωρίς ούτε μία συγκοινωνιακή μελέτη να κόβει βάρδιες, να προσθέτει δρομολόγια και να μειωνει χρόνους διαδρομής (βλέπε 915-300-906). Όταν παράλληλα χωρίς καμία σκέψη και ενδοιασμό και δίχως να γνωρίζουν τα προβλήματα διαφόρων περιοχών, ανακοινώνουν νέα άγονα δρομολόγια (βλέπε 905) και αφαιρώντας οδηγούς, από γραμμές κορμούς, για να επανδρώσει προφανώς τη συμφωνία που έχει κάνει κάτω από το τραπέζι με Τοπικούς ή πολιτικούς παράγοντες.

Τους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι δεν θα αργησει η μέρα, που κάποια γραμμή από αυτές που ανεγκέφαλα έχουν με τις αποφάσεις τους επιβαρύνει, θα παραμείνει στο χώρο του αμαξοστασίου.

Τους δίνουμε διορία μέχρι το τέλος του μήνα ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ και τους ενημερώνουμε ότι η στιγμή της κρίσης είναι κοντά, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.


Θα’ μαστε πάντα εκεί …
με την παρουσία μας ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

5 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Και εχθες το βραδυ κανοντας Α1 ειδα το κορυφαιο ελληνικο μεγαλειο των σκατοκεφαλων.ΕΒΑΛΑΝ τους καδους ανακυκλωσης ΜΕΣΑ στο λεωφορειοδρομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κυριοι μονο να γελασουμε μπορουμε πλεον.χαχαχαχ
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο δημαρχο πειραια και στην υπηρεσια καθαριοτητας.χαχχαχαχαχα

koolnick είπε...

Συνάδελφε,σε ενημερώνουμε ότι χθες 25-11-2009 ετοιμάσαμε έγγραφο σχετικά για το πρόβλημα που ανφέρεις, αλλά δυστυχώς ο Γραμματέας του Συνδικάτου Αλέκος Κομίνης δεν το υπέγραψε γιατί πρώτιστο θέμα του ήταν να ρίξει το Προεδρείο και να σταματήσει τα 75€και 20€ που θα λαμβάνατε οι εργαζομενοι για τα Χριστούγεννα και όχι να ασχοληθεί με τα προβλήματα των οδηγών.

Ανώνυμος είπε...

παιδια προκαιτε για ενα χαος.εδω και 8 μηνες ταλεπορουμε καθημερινα,κανοντας 64 χιλιομετρα απο το σπιτι μου εως το αμαξοστασειο,και αλλα τοσα να γυρισω,και δεν συγκινιται κανενας.( ΓΙΑΤΙ )

Ανώνυμος είπε...

SINADELFE MPORIS AN INE EFKOLO NA PIS TO ONOMA SOU I TO MITROO SOU;

Ανώνυμος είπε...

Nα το πω,για ποιο λογο?ολοι το ξερουν.ρωτα ποιος ειναι ο φυλακας στον πειραια που ερχετε απο πολυ μακρια,και θα το μαθεις.παντος σε ευχαρηστω εκ τον προτερων για το ενδιαφερων σου,και να εισαι παντα καλα.