Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

OI ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Συμβαίνει τώρα
18-11-2009

Συνάδελφοι-σσες
Μόλις πριν από λίγο τελείωσε το Δ.Σ της ΕΘΕΛ σε αυτό το Δ.Σ από την πλευρά του σωματείου παραβρέθηκε μόνο ο Πρόεδρος του σωματείου μας και υπεύθυνος της παράταξης μας Λουλακακης Γιώργος. Ύστερα από διαπραγμάτευση της ΕΘΕΛ με των εκπρόσωπο του σωματείου μας πάρθηκε η απόφαση χορήγησης σε όλους τους εργαζόμενους δωροεπιταγης (Super Market) για τα Χριστούγεννα ύψους 175 ευρώ και χορήγηση δωροεπιταγης (παιχνίδια) 20 ευρώ για κάθε παιδί ηλικίας έως 12 χρόνων.
Η πρόταση της παράταξης μας στο επόμενο Δ.Σ του σωματείου μας θα είναι να προστεθούν στο ποσό τον 175 ευρώ άλλα 75 ευρώ και στο ποσό των 20 ευρώ άλλα 20 ευρώ από την πλευρά του συνδικάτου.
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουμε και στους πιο δύσπιστους ότι ο στόχος της οικονομικής ευχέρειας του συνδικάτου είναι υπόθεση όλων μας και όφελος για τα μέλη μας.

Θα παραμείνουμε πιστοι στα οράματα μας και τους στόχους μας.

15 σχόλια:

Kenpo(nikitas) είπε...

αυτα ειναι. για οσους εχουν αρχισει να γρινιαζουν ξανα οτι το σωματιο ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ Η ΠΑΣΚΕ δε θα κανει τιποτα.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΚΟΛΥΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ. ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ (ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΛΕΠΕ (905) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΕΤΥΧΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΠΑΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
anagnostopoulos panagiotis

tronick είπε...

Αγαπητέ φίλε Γιάννη δεν είναι τα πράγματα έτσι που τα παρουσιάζεις …

Πρώτον: μην είμαστε αχάριστοι σε μια εποχή που η χώρα μας είναι σε μια μεγάλη οικονομική ύφεση. Το κόστος για την εταιρία μας θα περάσει το 1.500.000 ευρώ… και του συνδικάτου μας το 700.000 ευρω!!!

Νομίζω ότι σε σχέση με άλλους εργαζομένους είμαστε αρκετά καλύτερα και δεν νομίζω να αμφιβάλει κανένας από εμάς…

Δεύτερον: Ο συνδικαλιστής προσωπικά για εμένα δεν χρειάζεται να είναι στους δρόμους… Εκτός αν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα σε μια γραμμή… Οδηγός ήταν και αυτός και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα μας!! Και οποία προκύπτουν στην πορεία είναι ενημερωμένος από εμάς.

Ο συνδικαλιστής λοιπόν πρέπει να βρίσκετε στην ΕΘΕΛ στον ΟΑΣΑ στον ΔΗΜΟ στην ΤΡΟΧΑΙΑ και στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

Γενικά πρέπει να βρίσκετε στα κέντρα αποφάσεων!!!

Στο δρόμο τι να τον κάνεις? Αυτή είναι μια λάθος αντίληψη που έχουμε όλοι μας..

Τα προβλήματα δεν λύνονται στον δρόμο Γιάννη.

Παναγιώτης είπε...

Eχεις δικιο τα προβληματα δεν λυνονται στο δρομο αλλα ποσες γραμμες ειναι αυτες που εχουν προβλημα και ποσα χρονια περιμενουμε να τα λυσουν????Δηλαδη καθε 5 χρονια θα λυνουν ενα κυκλοφοριακο προβλημα??Γραμμη 040 η αρχαιοτερη της εθελ,φροντισε κανεις απο τους συνδικαλιστες να μπουν κολωνακια εκει που χρειαζεται???φροντισε κανεις να απομακρυνθουν τα τριπλοπαρκαρισμενα απο τις στασεις??? Απλως δωσανε 25 ευρω παραπανω στην δωροεπιταγη και λυθηκαν ολα. Μας πεισατε ρε παιδια οκ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω πως κατι καταλαβαινω λαθος!
Κατ αρχην θεωρω επιτευγμα την δωροεπιταγη! Στην φαση στην οποια βρισκεται το δημοσιο τωρα, νομιζω πως θα πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω και στις δυο πλευρες!
Προσοχη οχι να τους γλυψουμε...ευχαριστω να πουμε με αξιοπρεπεια!
κατα δευτερον γιατι να μπερδεψουμε τα κολονακια με τις δωροεπιταγες τις παραταξεις και τις ικανοτητες του καθενος!Ειναι ασχετα μεταξυ τους και οταν μπερδευονται οδηγουν σε πολωση κομματικη που επισης επι του παροντος ειναι ασχετη!
Εν ολιγοις για τα κολονακια και τα οποια καλα στον εργασιακο χωρο αξιζει ενα μπραβο σ αυτους που τα κανουν!!!
Ομως δεν παυουν να ειναι υποχρεωση και μαλιστα τιμης για τους συνδικαλιστες!

gregory1852 είπε...

το γραφω συνεχεια λαθος.... δηλαδη δεν βαζω ονομα.... τωρα θα βαλω... gregory

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΖΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ!!!!!!
@21@

koolnick είπε...

Συνάδελφε Παναγιώτη σεβαστή η άποψη σου αλλά θα ήθελα να σου κάνω γνωστή και την άλλη πλευρά του νομίσματος.
Καταρχάς πρακτικές του τύπου δίνουμε χρήματα για να μην μιλούν οι εργαζόμενοι είναι μια τακτική που σαν παράταξη ποτέ δεν ακολουθήσαμε αλλά και ποτέ δεν πρόκειται να ιοθετήσουμε
Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν με της συμβάσεις που έχουμε υπογράψει ότι τα οικονομικά οφέλη προς τους εργαζόμενους δεν είναι (καθρεφτάκια προς ιθαγενής) αλλά όσο το δυνατών ρεαλιστικότερη προσέγγιση των οικονομικών τους αναγκών.
Όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων των λεωφορειακών γραμμών θα ήθελα να σε προτρέψω να διαβάσεις της ανακοινώσεις της παράταξης μας που έχουν αναρτηθεί όλες μέσα στο blog, και να σε προκαλέσω να μας καταθέσεις τα προβλήματα του 040 όπως εσύ τα βλέπεις και όπως εσύ τα αντιμετωπίζεις σε αυτή την δύσκολη καθημερινότητα μας.

Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι ο διάλογος.

saridakis evaggelos είπε...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΣΑ ΤΗΣ Λ.Γ 905[ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 905??? ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ?????] ΕΙΤΕ -ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΘΕΣ-ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛ.ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.[ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ Γ.ΛΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ Α.ΚΟΜΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ??? AΡΑΓΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??????] ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ Λ.Γ 040 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Λ.Γ 040 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑ ΤΟ? ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Λ.Γ 040 ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ

Παναγιώτης είπε...

Καταρχην παιδια σας ζητω συγνωμη επειδη εγραψα αποτομα λογια στην αναρτηση μου.Οπως καταλαβαινετε δεν εχω κατι μαζι σας απλα εχω κουραστει να ακουω γενικα ολο λογια.
Να σας πω λοιπον οτι εργαζομαι στο ελληνικο και στο κυκλωμα Ζ στις γραμμες 040-Α2-Α1-608.Ειμαι γεννημα θρεμα καλλιθεατης και θυμαμαι το 040 απο τα λεγομενα πρασινα.Καταρχην διαπιστωσα οτι στην δεξια στροφη του 040 και αλλων γραμμων στο φαναρι του χατζηκιριακιου πριν λιγο καιρο τοποθετηθηκαν στηλοθετες και ετσι ηρεμησαμε απο ενα μεγαλο βραχνα στο συγκεκριμενο σημειο που ειχα κολλησει και εγω αρκετες φορες και ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για αυτο.
Το προβλημα της γραμμης 040 στην Καλλιθεα το εχω αναφερει στο σταθμαρχη κυριο Γιωργο Σταθοπουλο ο οποιος μου απαντησε οτι εχει κανει αναφορες στην εθελ και τον αγνοουν.
Οι οδοι Ατθιδων και δοιρανης χρειαζονται στηλοθετες καθως και οι οδοι δοιρανης και χαροκοπου στους οποιους δρομους εχουμε φρακαρει αποιρες φορες,και επειδη το 040 ειναι 8 λεπτο καταλαβαινετε τι μπαχαλο επικρατει.Εντω μεταξυ στην πρωτη στροφη που αναφερω απο Ατθιδών αριστερα στην δοιρανης εχω κατεβει εγω και εχω τραβηξει να βαλω στη θεση του αυτο το μεγαλο λευκο πλαστικο το οποιο εχει βαλει ο οασα και ακουσον ακουσον το εχει κανει ιδιοκτησια του ενας που μενει εκει στη γωνια για να κραταει το παρκιν του,με αποτελεσμα να το τραβαει αυτος και να αφηνεται αφυλακτος ο χωρος που χρειαζεται για να στριψει το λεωφορειο.Ο συγκεκριμενος κυριος λοιπον μου εβαλε και χερι επειδη το τραβηξα στη θεση του.Ως ωφειλα λοιπον πηγα μια μερα και τραβηξα φωτογραφιες του σημειου,προκειμενου να γνωστοποιηθει το προβλημα,και η αλητεια του συγκεκριμενου κυριου.μπορω να σας στειλω τις φωτο και ενα σχεδιαγραμμα αν μπορειτε να κανετε κατι.Πειτε μου που να τα στειλω παρακαλω.

panagiotis anagnostopoulos είπε...

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΗ .
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ Γ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΑΤΣΑΡΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΦΙΚΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ,ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΙΤΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α/Σ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, Ε ΥΜΑΡΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

INDIAN0088 είπε...

ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΟΝ....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

koolnick είπε...

Αρ. Πρωτ. : 8306 Αθήνα 20/11/2009


ΠΡΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΘΕΛ Α.Ε
Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ fax:210 4931902


ΘΕΜΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΛΟΘΕΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 040


Παρακαλούμε με την παρούσα επιστολή, όπως μεριμνήσετε για την τοποθέτηση στηλοθετών (κολονάκια), περιοχή ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην συμβολή των οδών :
 ΑΤΘΙΔΩΝ & ΔΟΙΡΑΝΗΣ
 ΔΟΙΡΑΝΗΣ & ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ
Λόγω παρκαρισμένων ΙΧ είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας .

-----------------------------------------------------------------
Συνάδελφε Παναγιώτη σε ενημερώνω ότι τα αιτήματα σου για την Λ.Γ 040 είδη στάλθηκαν στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΘΕΛ και αναμένουμε την τοποθέτηση των στηλοθετων.
Από εσένα μονό θέλουμε την ενημέρωση σου μόλις τοποθετηθουν.
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.

Παναγιώτης είπε...

Σας ευχαριστω παρα πολλυ συναδελφοι,και την ΠΑΣΚΕ.