Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ


Για να μπορεσουμε με καθε μεσον να επικοινωνησουμε μαζι σας.
Με την επικοινωνια εχουμε σκοπο να ικανοποιησουμε τις αναγκες μας.
Για να μπορεσουμε με την δικη σας βοηθεια να λυσουμε σημαντικα προβληματα μας.
Για να μπορουμε να ανταλλασουμε αποψεις και ιδεες.
Για να μπορουμε να παιρνουμε πληροφοριες απο εσας τους ιδιους.
Για να μπορουμε να σας γνωστοποιουμε τις ενεργειες μας.
Για να γινουμε επιτελους ολοι αρωγοι μιας μεγαλης προσπαθειας που εχει ξεκινησει η παραταξη της ΠΑΣΚΕ στο Α/Σ του Πειραια ωστε να βελτιωσουμε ολοι μαζι την βαρβαρη καθημερινοτητα μας.
Σας καλουμε ολους να σταθειτε διπλα μας.
Παμε μαζι να δωσουμε στην εργασια μας τον ρολο που της αξιζει........

KOOLNICK. 8-11-2009


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγη φωτογραφιας?

koolnick είπε...

Συνάδελφοι -σσες
Σας ενημερώνουμε ότι η δημιουργία αυτού του blog έχει ως στόχο την άμεση επώνυμη επικοινωνία μεταξύ των εργαζόμενων.
Θέλοντας να κρατήσουμε το επίπεδο αυτού του μέσου ψηλά σας ενημερώνουμε ότι διάφορα ανώνυμα μηνύματα που το περιεχόμενο τους δεν θα έχει καμία σχέση με τους στόχους του blog άμεσα θα διαγράφονται.
Όπως επίσης το ίδιο θα συμβαίνει και με τα υβριστικά μηνύματα από όπου και αν προέρχονται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ,ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΜΑΝΣΕΙΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.......ΠΑΝΟΣ!!

panagiotis anagnostopoulos είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΦ.ΓΡΑΜΜΕΣ 833 832 ΚΑΙ 875.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ..
1.ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
2.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
3.ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
4.ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
5.ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
6.ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
7.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
8.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΘΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
9.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
PANAGIOTIS ANAGNOSTOPOULOS

panos είπε...

Συνάδελφοι χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου,το νέο blog και ελπίζω να τα λέμε και διαδικτυακά. Σήμερα στη γραμμή 905 είδαμε να πέφτει στο κενό η προσπάθεια λειτουργίας της .Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν τη λειτουργία αυτής, επιστρατεύοντας συναδέλφους με τη γνωστή πίεση του γραφείου κίνησης, μας κάνει να πιστεύουμε,ότι πίσω απ'όλα αυτά κάτι άλλο υπάρχει.Δεν δικαιολογήτε το άγχος των διοικούντων ,ώστε να μείνουν τα λεωφορεία οπωσδήποτε έξω έστω και σταματημένα,εξού και η μεγάλη πίεση στο γραφ.κίνησης για να κρατηθεί ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ η σημερινή έξοδος των Λ/Φ,μιας και σε χθεσινο-βραδυνή ερώτηση του ΝΙΚ.ΚΟΥΛ. για επάνδρωση απάντησαν αρνητικά.Ίσως κάποιοι τώρα που μετρούν τις τελευταίες μέρες παντοκρατορίας, προσπαθούν να ξεπληρώσουν γραμμάτεια, είτε στο ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ είτε στον ΟΑΣΑ και βέβαια θα πρέπει να είναι προς συμμόρφωση όσων τα χρόνια αυτά(παντοκρατορείας) και από την ΙΚΤΙΝΟΥ 4 τους κλείνανε κρυφά το μάτι. Συνάδελφοι,αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η ΠΑΣΚΕ ΠΕΙΡΑΙΑ σύσσωμη βρίσκεται σε ετοιμότητα και απαντά ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ σε όλους όσους προσπαθούν να εκμεταλευθούν τον ευάλωτο τομέα κίνησης και τους καλείνα ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα συνάδελφοι
Συγχαρητήρια παιδιά για την δουλειά που κάνετε και θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να σας διηγηθώ ένα πρόσφατο περιστατικό που μου έτυχε…
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 13/11/09 και στην Λ.Γ. 846 φεύγοντας από την στάση απέναντι από τους Αγίους Αναργύρους και λίγο πριν το φανάρι πετάχτηκε ένα παλιό vw προσπαθώντας να μπεί μπροστά μου, και προσπαθώντας εγώ να τον προστατέψω του κόρναρα κι έκανα ελιγμό προς τα δεξιά. Εκείνος όμως αντί να σηκώσει το χέρι του και να παραδεχθεί το λάθος του κατέβηκε από το αμάξι κι άρχισε να κοπανάει το λεωφορείο και να βρίζει χυδαία εμένα.
Πλησίασε στο παράθυρο το οποίο ήταν ανοιχτό και με προκαλούσε βρίζοντας να κατέβω κάτω. Εγώ προσπάθησα να μιλήσω ήρεμα αλλά ο τύπος ήταν στον κόσμο του. Στην συνέχεια άπλωσε το χέρι του μέσα και ήθελε να με χτυπήσει. Κατάφερε και με βρήκε στο πρόσωπο, και κατεβαίνοντας εγώ να πάρω την πινακίδα του προσπάθησε να μου επιτεθεί.
Σε όλες αυτές τις ενέργειες που προεύει ο τύπος και τις προσπάθειες που έκανε για να με προκαλέσει , μπόρεσα και κρατήθηκα με νύχια και με δόντια να μην του επιτεθώ. Τέλος πάντων αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι είμαστε εντελώς απροστάτευτοι από τον κάθε τυχόντα που ξέρει ότι ο οδηγός δεν έχει δικαίωμα να κάνει τίποτα…..

Kenpo(nikitas) είπε...

παρακαλώ βαζετε το όνομα σας στο τέλος του σχόλιου σας για να καταλαβενουμε και εμείς πιος μιλάει. αν το αφινετε κενό βγαζει ανόνυμος και δε ξέρουμε αν είναι αλλο ατομο.

Έναρξη του ολοκαίνουριου site εργαζομένων ΕΘΕΛ !!!! είπε...

Έναρξη του ολοκαίνουριου site εργαζομένων ΕΘΕΛ !!!!


Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους μας!!!

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω οτι μετά από μεγάλη προσπάθεια … το καινούριο μας site είναι έτοιμο!!

Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε (όσο τα καταφέρνουμε) στο μέτρο του δυνατού για όσα πραγματικά χρειάζεστε.

Αν κάτι παραλείπουμε, μην διστάσετε να μας κάνετε γνωστές τις απορίες ή τις υποδείξεις σας, με όποιο τρόπο νομίζετε (γραπτό, ηλεκτρονικό, τηλεφωνικό) Θα χαρούμε πολύ για αυτό!!!

Εμείς περιμένουμε να μάθουμε πολλά από εσάς..!!! και εσείς να μάθετε για όσα κάνουμε και όσα ετοιμάζουμε… που είναι πάρα πολλά ακόμη..!!!

ΤΟ SITE ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ… ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ !!!!

Να είστε όλοι καλά, μαζί με όσους αγαπάτε....Σας ευχαριστώ όλους..!!!

Καλή πλοήγηση στο νέο μας site !! ¨Μάνεσης Νίκος¨

Η διεύθυνση του site μας είναι: http://www.etheldrivers.gr