Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Νο15




26-3-2010

Συνάδελφοι – σσες,

Σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι, μετά τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες προέβει η παράταξή μας στις αρχές του μήνα και σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση (Νο 14), είμαστε πλέον σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, από 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, αυξάνεται ο χρόνος διαδρομής στη Λεωφορειακή Γραμμή 915 (Λόφος Βώκου – Προφήτης Ηλίας), κατά 5 λεπτά σε κάθε δρομολόγιο.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουμε σε όλους ότι, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ είναι παρόν και τοποθετείται δυναμικά μπροστά στα προβλήματα με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και ως κλάδος και ως εργαζόμενοι, καλούμαστε να επιδείξουμε όλοι μαζί υπομονή και σύνεση. Θα πρέπει να διαφυλάξουμε την εταιρεία μας ως κόρη οφθαλμού, και να παραταχθούμε με σκοπό να εξασφαλίσουμε την επόμενη μέρα.

Είναι ανάγκη τώρα όσο ποτέ άλλοτε να βάλουμε μπροστά το συνολικό συμφέρον παρά το ατομικό, γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε ξανά πως, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Θα’ μαστε πάντα εκεί που μας χρειάζεστε κ μας έχετε ανάγκη…
Για να κάνουμε το καθήκον μας..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Νικολα να εισαι καλα και εσυ και τα υπολοιπα παιδια της οργανωσης...


Κουκος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΡΑΠΟΚΑΝΤΙΝΙΕΡΙΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΖΙΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ...
panagiotis anagnostopoulos