Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ



9-3-2010

Συνάδελφοι-σσες,
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και γενικά το Εργατικό Κίνημα στη χώρα, θα πρέπει να υπάρξει σωφροσύνη και νηφαλιότητα, από πλευράς των μελών του προεδρείου.

Καθώς όλοι οι εργαζόμενοι και οι παρατάξεις στον χώρο των Συγκοινωνιών, έχουν καταγγείλει τα μέτρα της Κυβέρνησης και ενώ όλες οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ζητούν την ανάκληση του Νομοσχεδίου, που εμπεριέχει άδικα μονομερή και αντικοινωνικά μέτρα, αυτοί προβαίνουν σε πλειοδοσία επαναστατικής τακτικής!
Το προεδρείο του Συνδικάτου που ακροβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί, για πολλοστή φορά απέδειξε ότι, είναι αδύναμο να αντιμετωπίσει σοβαρές καταστάσεις όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Έστω και την ύστατη στιγμή, καλούμε, τον πρόεδρο του Συνδικάτου να συντονίσει τις ενέργειές του και να προβεί σε σοβαρές λήψεις αποφάσεων ώστε, να διασφαλίσει το μέλλον της Εταιρείας και των εργαζομένων.

Δεν είναι δυνατόν πρόεδρος και γραμματέας, ενός απ’ τα δυναμικότερα Συνδικάτα στο χώρο των Μεταφορών, να παλινωδούν ανάμεσα σε στάση εργασίας και 24ης , για τα κοινώς αποδεκτά πρωτοφανή μέτρα σε βάρος των εργαζομένων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ,
• Κοινό συντονισμό και δράση με τους υπόλοιπους Συγκοινωνιακούς Φορείς, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με ενότητα και κοινές αποφάσεις.
• Άμεσα, σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης ώστε, να πάρουν μέρος στις αποφάσεις και οι εργαζόμενοι.


ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/03/2010 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΩΡΑ 11:00 π.μ!


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: