Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Γ.Σ.Ε.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5/3/2010

ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Άνανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έγινε στο Σύνταγμα και σε μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη.


Με το ξεκίνημα της ομιλίας του Προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.
Η ΓΣΕΕ, το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το σύνολο των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις προβοκατόρικες συμπεριφορές που τορπιλίζουν τους δημοκρατικούς και συνδικαλιστικούς θεσμούς της χώρας μας. Την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα δίνει μάχες για τα εργατικά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, οι συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες επιτίθενται κατά της ΓΣΕΕ και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.


Καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aftos ine o sinaspismos!


giorgos.

nikolas.driver είπε...

ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΣΣΕ ? ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ? ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑΙ ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ!