Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚΕ
26-02-2010

Σύντροφοι – σσες,

Θα μπορούσαμε αυτή την ανακοίνωση να την ξεκινήσουμε με την εξής φράση :
«Καλώς τον και ας άργησε!» Ύστερα και από τις τελευταίες δηλώσεις στα ΜΜΕ του προέδρου του Συνδικάτου και εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ κο Κομίνη Αλέκο περί αδυναμίας της εταιρείας να πληρώσει την μισθοδοσία των εργαζομένων, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για την υπονομευτική κίνηση κατά της Ε.ΘΕ.Λ και των οικογενειών μας.

Στις 22/02/2010 εμφανίστηκε στα κανάλια, για ακόμη μια φορά εκτελώντας εντολές άνωθεν, ο πρόεδρος του Συνδικάτου και δίχως αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους που εκπροσωπεί αλλά και χωρίς ίχνος ντροπής, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία δεν έχει Διοίκηση και δεν δύναται να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις (μισθοδοσία προσωπικού), προκαλώντας για ακόμη μια φορά σύγχυση και αναστάτωση, σε χιλιάδες συναδέλφους και στις οικογένειές τους.

Αλήθεια, τώρα που οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν κανονικά και δίχως ένα λεπτό καθυστέρηση και σύμφωνα με τη Σ.Σ.Ε 2008-2009, με αυξημένη προκαταβολή, τι έχετε να πείτε στον κόσμο εσείς και τα ¨παπαγαλάκια σας¨ που είχατε σκορπίσει στις αφετηρίες για να σπείρουν το πανικό ;

Αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, ότι το εθνικό μας σπορ είναι , η αποποίηση των ευθυνών. Για κάθε φταίξιμο πάντα φταίει και κάποιος άλλος ενώ, όταν η ευθύνη είναι πολύ προφανή για να αμφισβητηθεί τότε ανασύρεται ο συμψηφισμός και όλα αυτά δεν είναι παρά μια κουβέντα με αποτέλεσμα να μην γίνεται τίποτα.

Διερωτόμαστε πλέον, περισσεύει έστω και λίγο φιλότιμο στον πρόεδρο του Συνδικάτου, ώστε να σκεφτεί ότι,


• Διοίκηση της Εταιρείας είναι ακόμα αυτή που έχει ορίσει το κόμμα της Ν. Δ.
• Πέντε χρόνια που είχαν ως κόμμα και ως παράταξη την ευθύνη για την Διοίκηση της Ε.ΘΕ. Λ δεν έκαναν απολύτως τίποτα ώστε, αυτή η Εταιρεία να αποφύγει το μαρασμό (αλλαγή έξι Διοικητών).
• Κατάφεραν την αποδόμηση του στελεχιακού δυναμικού με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει ιεραρχική πυραμίδα.
• Κατάφεραν να διπλασιάσουν το έλλειμμα της Εταιρείας από το 2004 και έπειτα.
• Δεν προχώρησαν στην πρόσληψη εργαζομένων (μέσα στην 5ετία μόνο 350 οδηγούς) ενώ, αποχώρησαν άνω των 1250.
• Δεν έκαναν καμία αγορά νέων Λεωφορείων
• Καμία επέκταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας, αντιθέτως συρρικνώνουν καθημερινά τα αμαξοστάσια, (βλ. Πειραιά – Ανθούσα)
• Σκάνδαλα εκατομμυρίων με πλαστά εισιτήρια

Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά, εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ;

Βέβαια, από το ρόλο του μειοδότη δεν μπορούν να ξεφύγουν και τα υπόλοιπα μέλη του σημερινού προεδρείου, δεν μπορεί την στιγμή που η εταιρεία κατ’ αυτούς αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, να μην εκδίδουν μια ανακοίνωση, να μην συγκαλούν ένα Διοικητικό Συμβούλιο, να μην κάνουν Γενική Συνέλευση ώστε, πρώτοι απ’ όλους να ενημερωθούν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για την κατάσταση στην εταιρεία που δεν είναι άλλοι από τους συναδέλφους παρά να ασχολούνται με κυκλώματα και τοποθετήσεις Σταθμαρχών. Ρεπό και άδειες.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ θα είναι πάντα δίπλα σας, να σας ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και αξιόπιστα . Είναι η μοναδική παράταξη που δεν φοβάται να αναφέρει γεγονότα και καταστάσεις ως έχουν, και μπορεί να εγγυηθεί το δημόσιο χαρακτήρα της Εταιρείας. Ωστόσο, για όσους ονειρεύονται εποχές βρικολάκων, τους ενημερώνουμε ότι πλανώνται πλάνην οικτρά!Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΙΝΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΙΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ''ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ'' ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ''ΠΛΑΤΗ'' ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΦΟΥ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΙΝΗ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΜΙΝΗ.

nikolas.driver είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΣΚΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ 28/2/10 ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ.π.χ.(ΕΘΕΛ-ΗΛΠΑΠ)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ "ΣΚΥΨΙΜΟ'.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΙΚΤΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5 ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.
ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ (ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ)ΠΟΥ ΣΑΣ 'ΚΙΝΟΥΝ'ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ 'ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ'.

Ανώνυμος είπε...

Ase re megale to xilo anatrixiasame.........an eprepe na to kanis tha eprepe na to skeftis noritera otan i koumoutsosoukarades ke i parea tou komini kanane simfonies dialisis tis eterias.....otan sou legane pos den tha paris lefta,otan o koumoutsos elege oti tha kani topikes genikes sinelefsis na enimeroni ton kosmo ke os tora den exi kani oute geniki sinelefsi,otan evgene o kominis ke elege oti ta leoforia ine epikindina gia to epivatiko kino.......tote eprepe na milas gia xilo.
tora an ola afta den sou arkoun na minis sta metra pou tha exagili i kivernisi afou idi se exi skisi to nomosxedio petralia ke den anixe miti apo plevras DAKE.

YG.aoristou xronou simvasis exoume emis edo ke para polla xronia megale......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΑΣΚΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΕΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ BLOGS, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ?
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ.........

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ(ΕΛΕΩ ΛΟΥΛΑΚΑΚΗ).
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ''ΠΑΤΕΡΑ''.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ''ΜΟΙΡΑΖΕΙ'' ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ''ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ''.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 'Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Π...Σ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΣΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ 5 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ''ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ''.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ''ΤΡΩΕΙ'' ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ''ΤΡΩΕΙ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ''ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ'' ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ Α/Σ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΟΥΚΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ).
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ''ΠΡΟΒΑΤΑ'' ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ.
ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ.....................
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ!
ΕΥΧΟΜΑΙ Ν
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΦΙΛΙΚΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ